Veilige en ecologisch verantwoorde
industriële reinigingsmiddelen

Blog

WVT Industries realiseert eerste overname en krijgt zo toegang tot alle wereldhavens.

{ 9 november, 2018 }

WVT Industries versterkt dankzij een strategische overname zijn internationale positie. De voorbije jaren realiseerden we reeds verschillende sterke partnerships, trokken we bijkomende expertise aan en werkten we aan een verbreding en verdieping van ons aanbod. Een volgende logische stap kon niet op zich laten wachten, en komt er nu met de eerste overname die we realiseerden. StarMarine is wereldwijd de referentie in marine cleaning chemicals en heeft een distributienetwerk dat alle grote wereldhavens in de verschillende continenten omvat. Dankzij deze overname hebben we nu een nog vlottere toegang tot de wereldhavens en internationale markt, wat nieuwe opportuniteiten creëert voor WVT Industries NV.

35 Jaar ervaring in de marine-industrie

StarMarine kan rekenen op 35 jaar expertise in marine cleaning chemicals, water treatment, tankcleaners en andere producten voor de marine-industrie. Deze internationale speler heeft een uitgebreid netwerk van havens in meer dan 20 landen, waaronder alle grote havens in Europa en de USA, de haven van Durban in Zuid Afrika, de wereldhavens in Azië zoals Singapore, Hong Kong, India, Korea, China en ook de verbindingshavens van Suez en Panama.

Een complementaire versterking

De overname van StarMarine door WVT Industries zorgt ervoor dat de klanten van beide bedrijven over een uitgebreide expertise en kennis zullen beschikken. De producten van StarMarine vormen enerzijds een mooie toevoeging op het huidige gamma van WVT Industries. Anderzijds kunnen we rekenen op een onderlinge interactie qua expertise en knowhow in verschillende sectoren.

WVT Industries zal het merk StarMarine nu verder uitbouwen en ondersteunen in haar internationale ambities.

Bedankt voor uw vertrouwen

We willen in naam van ons volledige team, u als klant bedanken. Dankzij uw jarenlange vertrouwen in WVT Industries hebben we deze belangrijke mijlpaal bereikt. De overname van StarMarine betekent dat u kan rekenen op extra specialisten, diepere kennis en dezelfde goede service die u al jaren van ons gewend bent.

Wil je meer weten over deze overname?

 

Please prove you are human by selecting the Flag.

Rubrieken: nieuws ~ Trackback

Reacties zijn gesloten.